Vaš pouzdan partner u poslovima sa investicionim zlatom

Sadržaj

Cena zlata je uzletela od momenta kada je pandemija Covid-19 zavladala. U periodu od 19. marta do 6. avgusta, cena fine unce zlata u Londonu porasla je za čak 592,90 dolara ili 40%.

Suočeni sa globalnom neizvesnošću, profesionalni analitičari predviđali su početkom godine da će cena zlata biti vođena geopolitičkim i ekonomskim tenzijama poput Brexita, američkih izbora i usijanog trgovinskog rata između SAD-a i Kine; monetarne politike SAD; i promene u tražnji za zlatom, posebno iz Indije i Kine.

Početkom septembra, međutim, stavovi analitičara više nego ranije fokusirani su na SAD, sa prva tri faktora koja će uticati na cenu zlata: negativne američke realne kamatne stope/negativni prinosi na obveznice (čak 28%), slabost američkog dolara (24%) i SAD Predsednički izbori početkom novembra (20%). Jasno je da prvi faktor utiče na drugi, a oba su direktno povezana sa pandemijom, ali zanimljivo je da Covid-19 nije označen među prva tri bitna faktora, nalazeći se na četvrtom mestu sa posebnim isticanjem potencijalnog ekonomskog uticaja u momentu objavljivanja efikasne vakcine.

Globalne makroekonomske i geopolitičke okolnosti su takve da je razumno očekivati da cena zlata nastavi sa rastom, iako uz česta kolebanja i povišenu volatilnost. U okruženju u kojem dominiraju agresivne politike obezvrednjivanja dekretnog novca, zlato suvereno zadržava svoj status jednog od najboljih čuvara vrednosti i kupovne moći kapitala.

Zlatni Standard vam nudi mogućnost da blagovremeno zaštitite svoj kapital i štednju, i investirate u Fine Gold 999,9 investiciono zlato, u fizičkoj formi pločica i poluga težinskih denominacija od 1g do 1kg, vodećih proizvođača sa LBMA Good Delivery sertifikacijom.

Zlatni Standard novosti:

→ Zlatni Standard na novoj lokaciji

Početkom septembra, Zlatni Standard se preselio na novu adresu: Balkanska 2 (B2 Pametna Zgrada), 11000 Beograd. Zakažite sastanak pozivom na telefon: +381 (0)11 7709 128 ili preko e-mail adrese: info@zlatnistandard.rs

→ Web sajt je online

Zlatni Standard je nedavno pustio u rad svoju web platformu, koja se nalazi na adresi https://zlatnistandard.rs/.

→ Zapratite nas na Linkedin i Twitter platformama

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zlatnistandard
Twitter: https://twitter.com/ZlatniStandard

→ Podelite sa nama vaše mišljenje

Vaše recenzije nam znače, pa vas pozivamo da posetite naš Google profil i da putem ove forme ostavite svoje komentare, sugestije, zapažanja i sve drugo što smatrate relevantnim i što će vaše iskustvo sa Zlatnim Standardom učiniti boljim.

Zašto da kupoprodaju investicionog zlata radite sa Zlatnim Standardom?

  • Zato što naši osnivači imaju izuzetnu domaću i internacionalnu profesionalnu reputaciju
  • Zato što su naši osnivači prvi pionirski krenuli sa ovim poslom i otvorili tržište u Srbiji još 2013. godine
  • Zato što su naši osnivači inicirali i istrajno se izborili za ukidanje PDV-a na investiciono zlato u Srbiji
  • Zato što imamo kontinuitet u snabdevanju i raspoložive robu na zalihama
  • Zato što nudimo opciju avansne kupovine i nabavke koja je još povoljnija za kupca
  • Zato što je naša roba uvezena legalno sa svim zakonom propisanim dozvolama, uz završen carinski postupak
  • Zato što vam zasigurno možemo ponuditi najpovoljniju cenu investicionog zlata u Srbiji
  • Zato što omogućujemo apsolutnu diskreciju i bezbednost isporuke na lako dostupnoj i najsigurnijoj lokaciji u strogom centru Beograda u objektu sa potpunom fizičkom i video zaštitom i privatnom garažom za klijente
  • Zato što proizvodi iz naše ponude dolaze sa garancijom finoće (Fine Gold 999,9) LBMA sertifikovanih rafinerija/livnica iz EU i Švajcarske

Koristimo kolačiće kako bismo unapredili funkcionalnost našeg sajta. Pritiskom na dugme prihvatate korišćenje kolačića.